Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kommer

Nu tystnar aftonsången -
i sot och falnat björkaskgrått
en dag av ljus och himmelsblått
är slutgiltigt förgången




Fri vers av papillon
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-17 22:25



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
I björktoppen björtrastens tjatiga tjatter
har tystnat, i likhet med rödhakens smatter

I skymningen fåglar på aftongren
landar till vila när timmen är sen
2008-04-18

  vera gade VIP
ja
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon