Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek som aldrig skulle hålla stormen som aldrig skulle klara verkligheten

minns du vintern
den kyligaste vintern

vindarna som
blåste mycket
kallare då

mitt hjärta
som inte värkte med varje slag
och jag
jag som inte blev varm
när jag såg på dig





minns du mars

jag vet
det var bara en månad
sen
(men det känns
som 3 evigheter)


det var inga händer
ihop
inga tungor i varandra

men det var ändå
där
bara i luften
bara hängde över oss
jag vet att du
kände det
(jag såg
att du kände det)




minns du nuet
(just nu)

mitt hjärta som
slår så mycket hårdare
nu
varje steg som
känns så mycket längre
nu
alla kärleksförklaringar
som fastnar på min tunga nu

jag som bara går
sönder
(gång på gång)
när du ler mot mig




och du
du som bara
aldrig vill vara



där jag
alltid velat att vi ska vara




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 16:08



Bookmark and Share


  Mal
Hur bra som helst!

Slutet känns igen...

Mycket bra! :D
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson