Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken finns





En skugga



Vandrar ner för stigen


Stigen är brant



Löven virvlar runt



Spök timmen är här



Vita ansikten glor



Springer fort upp



Stigen är min räddning






Fri vers av häxanmara
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-18 21:43



Bookmark and Share


  Spider
så du såg mig i alla fall? hehe!
bra skrivet vännen!
2008-04-20

  Lyckohäxan Enediel
Du är väl inte rädd för spöken? *ler*
Härlig dikt det här...hör din röst till orden :)
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara