Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften jag känner av dig..

Mitt hjärta den bankar
varje ande tag jag tar

Pulsen är hög
känner mig rund och fin

Känner en doft svagt
av parfym

Parfymen doftar dyrt
och sött som få

De jag vill ha sagt
du är så underbar..

Men du är så dyr i drift
sa din Far

Men du doftar så underbart
kom och ta mig då




Fri vers av häxanmara
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 22:59



Bookmark and Share


  Spider
haha jag vet att jag doftar dyrt men inte hade du väl behövt skriva en dikt om det? haha!
bra skrivet vännen!
2008-04-20

  Lyckohäxan Enediel
Haha...kan verkligen inte låta bli att skratta här...en underbar dikt vännen!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara