Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräks över orden





Jag kräks över dina
ord

Kom inte hit

Lyssnar inte på dina ord

Nu..


Dra din väg

Vill inte

Ha dig
här och nu




Fri vers av häxanmara
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 23:19



Bookmark and Share


  Spider
den var inte till mig...hehe!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara