Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drängen och jag.






Du och jag våta i en
sommar äng

Drängen kastar sig
över mig

I min säng drängen
mig tar

Se där nu får jag
min kexs choklad





Fri vers av häxanmara
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 00:52



Bookmark and Share


  Spider
är du så billig? haha!
jag har två kexchoklad här...hehehe!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara