Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasång

  Längtan

efter nya vingars sköra dun

harpspelande sorgfyllda toner

 

 Längtan

efter änglasångens berörande ord

 hjärttårar från själen




Fri vers av Cajsa
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 13:00



Bookmark and Share


    Lindizz
fin poesi
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg