Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distikon från dikets kant

Slammet och leran har sjunkit. Vattnet i diket har klarnat.
Stilla dig, ängsliga själ! Tids nog får du frid.




Fri vers av papillon
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-19 18:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
När jag läser texten upptäcker jag att allt det vackra har sin början - i slammet och leran
2008-04-19

    papillon
Ja, du har rätt - varde så!
2008-04-19

  Kristina Wallbing
Mycket bra om själens oro. Ordet \"väl\" skulle man dock kunna ta bort, tycker jag.
2008-04-19

    ej medlem längre
Vårens under man aldrig tröttnar på...*L*
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

papillon