Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del grejor är, kort sagt, inte riktigt bra....

Från själens sunkiga East End
kom skalden glad och nypåtänd -
snortar upp och plitar ner
hjärnan brinner, mer och mer -
i en urna utav ler
förbränd till aska återsänd




Fri vers av papillon
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-19 23:43



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Här läser jag in skrivandets vånda! Sista raden är suverän!
2008-04-20

  vera gade VIP
\"Ich habe genug\"- sjungs på nattradion- \"Förbi\" suckar Korpen.
Förbränd-återsänd! enligt Papillon. Tur och returbiljett innehaves.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon