Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra kvinnan..




Varför tycker jag om dig
du är min ibland


Men nu är du hos henne som jag hatar
varför väljer du henne och inte mig

Sorgen jag bär tungt i mitt hjärta
kommer aldrig att lätta


Varför älskar jag dig
du är min vissa kvällar

Du kommer och går som en virvel vind
du stannar aldrig längre
än vad du vill

Jag vill

jag vill mer här och nu
kom och ta mig nu och här

Vandrar på stan ibland
du hälsar knappt då

kom och gör mig lycklig nu
vill ha dig i min värld
där vi vandrar på vårat sätt

kom nu min älskade så gör vi de vi vill
eller vad du vill

Vet du vad du vill

Jag kanske vet
kom nu

Är här nu och då





Fri vers av häxanmara
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-20 20:44



Bookmark and Share


  Spider
tunga rader som är ändå lite längtan i... bra!
2008-04-21

  prinscess VIP
längtan efter kärlek som var
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara