Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glupska skönheter - haiku

Lekgäddor stiger
svartgröna vid iskanten
med sidor av guld









Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-22 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint beskrivet fiskehaiku!:)
Vacker som våren själv!
2008-04-23

  thyra
Jag ser blänket under ytan. Fina ovanliga bilder vi får här. Fint!
2008-04-22

  camillala
åh så vackert!!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon