Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel flyg

Sitter här och njuter
av varma solstrålar

Fåglarna sjunger sin sång
på trädets topp

Ser hur dom spanar
mot grannens tomt

Ser en flyga iväg
mot grannens hus

Tänker för mig själv..

ja ja de va nog bara
en mus han såg
bortom deras hus

Men han flyger så fort fram
kan de va en port som lockar han

Porten han såg
men musen han tog...

















Fri vers av häxanmara
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara