Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag undrar efter månader av tystnad var ditt samtal om livet tog vägen

livet slår på mitt fönster
där fattas något oumbärligt ting
som när du lovade evig vänskap
och gav mig en silverring

du har slutat att skriva brev
om dina resor där drömmar endast bor
och du såg annorlunda ut då
i annorak och tygskor

jag vill inte det här längre,
det är något annat än klockor som slutat att gå
och jag undrar, om jag dör,
dör du också då?

eller följs vi åt längs vägarna
med din hjälpande hand på min gloria
kommer vi tillsammans skriva
en förunderlig historia?




Fri vers av Fagra
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 17:21



Bookmark and Share


  Gawain
Helskön dikt det här. Mycket känsla förmedlat, konstnärligt väl balanserat med behagligt flöde i rytmen. Nice!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra