Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är inte helt seriös - liksom en omskriven gosse från Katthult i Lönneberga har jag svårt att inte hitta på hyss.....


Crème Caramel

Jag ser dig, o pudding, och genast
fyller mig tanken på
Crème Caramel

Tack, kära Du, jag tackar för senast,
när vi sutto, vi två,
och Du var så snäll

Så söt och så len och så gräddblond
med grop uppå kinden
så helt feminin

För tron får jag kämpa mång´ boxrond -
och iskall är vinden -
men ljuv var din min

O, lycka att fylla sitt skedblad!
Ja, själen får lisa
när munnen blir full

Så mätt, så nöjd, så jätteglad
jag lycklig vill prisa
ditt rosiga hull




Fri vers av papillon
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-23 20:41



Bookmark and Share


  vera gade VIP
DN hade för en del år sedan en klubb för Vännerna av Créme Caramel, vill jag minnas. Där skulle du platsa som hovpoet! Gudagott!
2008-04-29

  Jessica91
Så sött lätt och vackert! :)
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon