Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en daggdroppe i april



som en hinna

i daggen

en vårmorgon

i april

när du vaknar

av solen


den värmer dig

men du är kall

så att det stör

du vet,

du vet allting


public display

är inte din grej

och hålla hand

är lite farligt


fast du värmer ibland

med vackra ord

och en kyss på halsen


du är så vacker

så att det stör


som en hinna

i daggen

en vårmorgon

i april,

ungefär




Fri vers av Fröken Frida
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-24 00:05



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Bokmärker denna mycket välskrivna dikt.
2008-04-24

  Michaela Dutius
En mycket stark bild målar du av någon - mycket väl diktat!
2008-04-24

  Gunilla VIP
Varm längtan....
kyligt gensvar....
trots solvärmda uppvaknanden
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida