Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....svårt att vänta,-tycker inte om texter av det här slaget,-men de hjälper mig... ps.Det hjälpte att skriva,kl 14.50 blev jag uppringd.ds


Provsvar var god dröj


Är du sämre
undrade sköterskan
som svarade i telefon


blir sämre
av att inte veta
svarade hon


i det stora sjukhuset fanns ett svar
som någon skulle förmedla till henne


någon skulle lyfta en lur
samtalet skulle inte ta många minuter


hon skulle få veta

oavsett vad

så var det bättre än väntan




Övriga genrer av Bim
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-25 12:29



Bookmark and Share


  To
Skönt att du blev uppringd tillsist då.
2008-05-04

  Lilla My* VIP
Ett endaste samtal betyder så mycket...på gott och ont...
Provsvar var god dröj....Fyndig titel!!!
2008-04-30

  Carola Zettergren
Bra poetat om denna förfärliga
väntan som många kan känna igen sig i!!!!
så du hjälper andra med den här
dikten också!!!!Applåd!!!!
2008-04-25

  Tabes
En förfärlig väntan.
Så maktlöst.
Hoppas på goda besked.
2008-04-25

  Åsa Gustavsson VIP
Det tror jag också. Väntan är värst.
Vad fint du skrivti!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim