Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden sover..


Med trötthetens ringfrost vilar handen över pennan
tankar flyr osmyckade över dunkla minnen in i
mörka timmar

följsamma händer
len hud smeks
kyssar smakas


dimhöljda hägringar silar ljuset under sänkta ögon


när orden sover tyst i handens skugga

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 553 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-25 20:37



Bookmark and Share


  Janne
så underbart vackert skrivit av dig!

både fantasifullt

och verkligt.

Betraktaren
2010-09-01

  Mess
En utvald text och en utvald person.
Det kan inte bli dåligt.
Vackert skrivet, känner skuggan nästan och blir nästan rädd.
Verkligen beskrivande och så otroligt fint.
Gillar mycket.
2010-04-14

  Mr Lindemann VIP
Det sker saker på två olika plan här således

fin och vackert poetiskt språk som smeker in i mitt innersta
2009-03-01

    CHS
Fint! vilket vackert språk, applåder!
2009-02-09

  SvartaRegndroppar
en fan-fantastiskt titel som åtföljs av en första strof som är magi.

texten ebbar ut väldigt passande i takt med att ögon sluts och fönstrets rännilar blir suddigare och suddigare.
2008-11-22

  Rosen VIP
vackra ord som berör!
2008-10-08

  Erik Jansson
jättefin dikt!

speciellt det inledande stycket var vackert.

"Med trötthetens ringfrost vilar handen över pennan"
denna rad bär jag med mig
2008-10-06

  kath
som det vackra i närhet ... dina ord talar o smakar just det ...
Du skriver vackert !

Allt gott i hösten
Kath
2008-09-05

    vide
Är det detta som kyligt naket brukar kallas för \"skrivkramp\"?... Känslor och tankar som vill komma på pränt men man hittar inte orden...
Din sista rad är vacker: när orden sover tyst i handens skugga. Den raden talar för mig om händer som talar där ord är överflödiga.
Som vanligt målar du vackert med dina ord
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus