Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag födde min dotter sitt andra barn, en liten flicka! I Lund bar universitetets rektor titeln \"Rector Magnificus\"..............


Upprymd morfar

Ett tredje barnbarn!
Är \"Morfar Magnificus\"
en skrytig titel?




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 22:30



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken perfekt haiku!
2008-08-16

  Per Teofilusson
en mkt fin och ödmjuk titel. En riktig. grattis!
2008-04-29

  NågonAnnans
STORT grattis till en man som blivit morfar för 3:e gången! Måste vara en härlig känsla:)
2008-04-28

  vera gade VIP
En flicka i vårens tid- och namnet ?

Vad gör väl namnet? Det som ros vi kalla,
med annat namn dock lika ljuvligt doftar.
f(ör att citera ur ´Romeo och Julia´)
2008-04-27

  Kristina Wallbing
Inte ett dugg! Grattis Morfar!
2008-04-26

  ßluie VIP
nädå, inte skrytigt
jag är mors fars bror
och mallig som bara den!
hajar känslan!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon