Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matteprov i sal 16

Tuggar på nyvässad penna
pappersbunten i lärarens hand
Blir det svårt? Blir det svårt?
Nervositeten vrider sig som maskar
i magen
hala och okontrollerbara
Elever
sittandes som statyer
i sina bänkar
Blir det svårt? Blir det svårt?
Klockan tickar öronbedövande
Tar ett djupt andetag
skriver mitt namn i högra hörnet




Fri vers av Missi VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-27 21:45



Bookmark and Share


  claes fredelius
Mycket bra uttryckt
Också som kritik av han Björklunds elitistiska skolpolitik
2008-04-28

  Carola Zettergren
Mycket bra beskrivet och
hugaligen..det känns som jag är där!!!!
2008-04-27

  korpfjäder
Brrr, du bygger minnen... när jag läser din text är jag glad över att åren går och att tanter slipper matteprov!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon