Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är det ett tag sedan jag fann orden, och det skrämmer mig alltid...


ToRkA

Ord kan torka

likt en blåmanet som torkat fast i en sandstrand

ett livsöde i solens starka gass

 

Orden kan torka

som tungan när den torkar fast i gommen efter djup sömn    

  

ordtorka käns tungt för mig

som älskar att uttrycka och måla mitt liv 

 i  ord

Torkan kanske är nödvändig

för att hitta flödet och porlandet igen??

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 489 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-28 00:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Om man har tråkigt - växer skaparkraften,
vilket man säger om barn och vikten
av att ha tråkigt.
Ordtorka....för mig ger det en möjlighet att
gå inåt, fånga det svårfångade för
ordsättning. Uåpptäcker också då hur
lättflyktigt det kan vara, kräver stillhet.
Fint diktat om processen!
2008-04-29

  Kristina Wallbing
Bra om torka! För mig inte bara om ordtorka, kan lika gärna vara \"livstorka\".
2008-04-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi har nog drabbats av torka lite till mans.....det bästa att göra med den, det är just vad du gör när du skriver om den..... Tillståndet är fruktansvärt jobbigt att vara i
2008-04-28

  Michaela Dutius
Känslan är hemsk- men du- orden tycks vara tillbaka och du flätar dem vackert!
2008-04-28

  Dude
Visst är det hemskt när orden sviker och man inte kan uttrycka sig på det sätt man vill. Bra poetat.
2008-04-28

  Carola Zettergren
Å så fantastiskt snyggt formulerat!!
applåder i massor och bokmärkes!
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans