Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då det aldrig verkar finns tid.


En historia för en annan gång

dunk-dunk-dunk
Ett pendeltåg på en rosasprayad räls
levererar denna veckans söndag
med ett tandlöst skevt grin
önskar oss en trevlig dag

(dunkdidi-dunk-dunkdunk)

och försvinner sedan i fjärran
med förra veckans
vecka
för att dyka upp någon timme senare i Sidney
och till det tolfte klockslaget av big ben
kyssa farväl
till solen


dunk-dunk-dunk




Fri vers av Jolly Roger
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-04-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger