Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alfabetets användningsområde


Av alla 28 använde jag tre istället för bara två

skillnaden på nej o ja är bara antalet bokstäver

medans innebörden
betyder mer än tusen ord tillsammans

 




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-29 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP