Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärksång - haiku

Högre, blåare
spänner himmelskupan fäst
i lärkornas sång




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 11:33



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Finstämd bild! Vårlärkan har dock inte nått mina hälsingeöron ännu!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

papillon