Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hur ska jag beskriva vad allt du är för mig



och hur ska jag beskriva
vad allt du är för mig
det finns nog inga ord
som räcker till för dig

du är den gränslöst nära
du är det stilla hav
där rymden har sin boning
du är all världens nav

du sluter mig i famnen
du tittar på mig ner
du bor i mig för evigt
får mig att törsta mer

och aldrig får jag nog
i hela evigheten
ska jag bli fylld av dig
men aldrig bli belåten




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 23:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker tillägnan till den som fyller våra hjärtan
2008-05-01

  Bibbi VIP
Instämmer i denna högstämda lovsång denna dag.
Applåd och bokmärke.
2008-05-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
under hyllning till
Honom som ÄR....
kb
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP