Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOBRIL

Sobril, Anafranil, Cipramil

säg det med mjukt och sensuell röst

så skall du få höra vilken

smekning det låter som

MIN

psykiater skriver ut det

till mig

som en smekning mot min hud

 

han säger

-ta detta så blir du luuugn sååå luuugn

ta lite centralstimulantia så härdar du ut!

jag säger

-visst får du smeka mig doktorn

smek mig lugn och trygg

eller så smeker jag mig själv

men  dina läkemedel

kan du ta

och stoppa upp på ett bättre ställe!

det är kärlek JAG vill ha!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-02 02:31



Bookmark and Share


  mjuk
Jaa precis Kärlek ska det vara och man ska få det för att man är precis den man är.
Alla mina tummar upp för DEJ *L*. Du skriver så himmla bra!!!!!
2008-05-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Du vet vad DU behöver. Visst kan läkemedel hjälpa en över en svår tröskel ibland....men det är mkt lättare att ta fram receptblocket (eller trycka på e-receptknappen) än att slå sig ner och fråga människan som sitter mittemot \"hur är det idag\" Vi har inte utrymme för att bry oss om varandra. Sköterskorna strejkar för högre löner, de som väl i så fall bryr sig mest om sina patienter. Han med recepten behöver inte strejka. Han behöver vakna!
2008-05-02

  Jean-Michel Orblin
ja men doktonrn kan bara bota inte ge dig kärlek.
2008-05-02

  ÅsaLena
Det sägs att spädbarn som inte får beröring dör trots att de får mat och annan omvårdnad. Är vi egentligen så mycket annorlunda? Hörde om en pastor i Lerum som står utanför ett köpcentrum en dag i veckan med en skylt \"Gratis kramar\" och en massa människor kommer dig för att bli kramade - framförallt äldre... Hur blev det så kallt och ensamt kring oss? En varm kram till dig så här på morgonen!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans