Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

utan ord
fastlåst i ett ögonblick
inlåst på min näthinna

finns du förevigt




Fri vers av ia VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 17:25



Bookmark and Share


  Fredric
tack! *Puss!* ;-)
2008-05-14

  Micael Axelsson
Oh! Vilken vacker ordvirkning. Klistrar sig fast...
2008-05-03

    Solros
Snyggt
2008-05-03

    Maria Malm
Stark minnesbild. Snyggt.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP