Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desorienterad


en kritvit fiskmås
seglar runt över munkfors

vilse utan hav




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-06-23 01:20



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket bra slutrad. Men jag funderar på vilsen i början. Blir litet för mycket vilse. I slutraden passar det bra, men början-vilsen känns inte oersättligt.

/ Från en synonym-galning
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP