Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Vän såg tårar som ville rinna

innan de föddes i ögonen

 

Vän slog armar runt en sårad

värmde frusen och rädd

 

Vän uppmuntrade med tröstande ord

gav glädje till hjärtat

 

Min underbara vän

din omtanke och värme

 

Tack för att du finns




Fri vers av Cajsa
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-05 15:00



Bookmark and Share


  friheten
Wow , vilken vän, en sådan är värd allt i världen
2008-05-14

  Betlehemsstjärnan VIP
En sann god vän är guld värt. Du skriver så vackert om det här. /B
2008-05-07

    Maria Malm
Fint och innerligt.
2008-05-06

    Lindizz
vackert, fint att ha en sådan vän.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg