Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt livs första vår :)


I lust och...

 

Väggar gjorda av ljudisolerade kyssar

sängar bäddade med nystruken åtrå

Ickeexisterande fönster

som släpper in

den friska fläktande lusten

 

Stjärnorna faller som näsor

för att sedan kunna återuppstå

 

Fjärilar flyger bakom mina ögon

sökandes efter ett skydd

mot kåtslag

 

Åttan ligger ner och berusar sig

av sötman från regnet i natt

Ligger där som ett gott tecken,

en evighetssymbol

precis vid grinden

in till åttonde himlen




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 542 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-07 22:42



Bookmark and Share


  aol
så fint udda sticker ut på ett underbart sätt , lyfter på hattenn,
2010-02-24

  papessa
jo du kan du.......
2008-05-19

  Fånga dagen
Ovanlig men vackert formulerat

Anna-Karin
2008-05-11

  Spider
en som kan läsas lite som man vill...
du har fått till den *ganska* bra hehe
kan inte ha varit bra med miljö ombyte för dig *L*
Vackert!
2008-05-08

  Havsbris
hahahahhah

mmmmm sådan här
i början på natten....

vad erotisk du blev,
sensuella, utsökta,
eleganta ord!!

Du målar bröllopssvit
som paradiset och helvete
tillsammans,
rena synder... äkta åtrå
och förför ahahhaha

you da girl!! så det var
din första ahhahahha
2008-05-07

  Lejonhjärtas poesi
Vårens kåtslag i lustans eviga glädje, grattis!
2008-05-07

  Elaine.S VIP
De två första meningarna vibrerar av nykärlek..och är så vackra...
Gillar den uppslukande känslan som texten bjuder på...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du