Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och Tiden singlade, slant

 

Tiden frågade aldrig om lov

men den singlade löven sakta

     mot jorden

gav höstlig råkant på tillvaron

 

och slant till sist i lövhal prakt

     när timmar stockades

och bladverk vördsamt

     målades upp

 

© Birgitta Wäppling, 8 maj 2008

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-08 22:41



Bookmark and Share


  Tabes
Du är en mästare på att fånga sekunder i din diktning!
2008-06-15

  aol
snyggt målat gillas
2008-05-13

    Maria Malm
Tiden har all makt, behöver ej fråga om lov..
2008-05-09

  Elaine.S VIP
Naturens kretslopp tjusigt uppmålat av dig. Tänkte först att jag inte ville läsa om hösten nu, men så kom ju våren...tack!
2008-05-09

  Michaela Dutius
Ljuvligt vacker...nej tiden frågar aldrig om lov- den är en envåldshärskare.
Skön och lite vemodig text som kommer att stanna kvar i tankarna...länge
2008-05-09

  Just Emotions
snyggt skrivet!!!
2008-05-08

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!
tidens fenomen...bokmärker!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP