Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
udda men lika


lillmyran och toktrollet

de stampa på
utan att se sig om
beundrande blickar

eller de med avsky

spela liksom ingen roll
dom var vänner




Fri vers av ia VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-05-10 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP