Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggflicka



jag ber snälla

rör mig,ge mig av ditt liv

jag vågar inte vara ensam längre

jag flyter iväg på löv i vattenbryn



snälla håll fast mig

ge mig av din verklighet

låt mig dela ett liv

jag vill inte dö varje gång natten kommer

mina händer försöker hålla kvar mig

men du har redan glömt mig när solen går ner...
















Fri vers av Zam
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam