Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(hatar fortfarande rubriker... )


Majmåne





snart tre år
av hopp och förtvivlan
hela mitt trettiotal har gått åt
till
att längta mig fördärvad

när jag var tjugoplus var det lugnt
nu skriker jag i sömnen
tiden har runnit ut för mig
och jag kan inte vrida tillbaks klockan
mer än en timme till vintertid

i mardrömmen klöser barnen på en låst dörr
och de skriker så det skär i mitt hjärta
men jag kan inte rädda de ofödda
de är glömda av alla utom mig
och jag känner mig så jävla maktlös






Fri vers av Zam
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 01:06



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Den här texten smärtar så otroligt att läsa. För i orden kan jag ana den desperation som textjaget känner och denna desperation känns så oerhört äkta. Mitten stycket är så otroligt bra, formuleringen om det omöjliga i att vända tillbaka tiden är så målande.
Detta min vän var faktiskt det bästa jag läst av dig på länge! Och det finns de som inte glömmer (\"de ofödda\")!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam