Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargtid


kanske finns det ändå någon
någon som har kraft och tålamod
någon

som vill sträcka ut en hjälpande hand igen
någon som kan höra ditt låga rop på hjälp

är det på allvar

vem vill bry sig
när du redan spelat färdigt ditt spel

vänner flyr
familjen tar avstånd
och endast främlingar finns kvar
men kanske du lyssnar på dem
eller

spelar du än







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP