Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans öppenhet

ett pirr i magen
inte stark
men sådär härligt

en varm känsla
trots ovetenskap
vem du egentligen är

ett ord från dig
det räcker
för ett leende
resten av dagen

 

längtan...




Fri vers av ia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 23:31



Bookmark and Share


  KristinaE
.. ord om vår eviga längtan tar nog aldrig slut - du beskriver varligt i dessa rader - öppenhet är ock att leva i sårbarhet och det är mod, där kärlek ges och tas emot växelvis, tänker jag!!
2008-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Sannerligen. Det kan rädda - eller ramponera - en hel dag.
2008-05-10

  J A Nicander
Vackra ord som väcker nyfikenhet, men framförallt värme och glädje.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP