Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets överraskningar

sakta krypandes under skinnet
kommer livet sippprandes
på något som kallas erfarenhet
eller kanske misstag

spelar liksom ingen roll vilket

det gör ont
för ont
förhoppningsvis såpass mycket
att man aldrig gör om det




Fri vers av ia VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-05-12 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det inte fint ändå att dessa smärtsamma impulser dyker upp som indikationer på att vi inte bör beträda det området igen?
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP