Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för ett par år sedan. Om att ibland drabbas av skrivkramp. Det är kanske just regelbunden skrivtid man behöver.


Poet

 

jag kanske skapar sällan
men kallar mig poet


att skriva ord i rad
och lämna ett avtryck
kräver väl ändå inte
regelbunden arbetstid


visst använder jag
passerkort
för att ta mig in
genom inspirationens dörr


för att hämta mina redskap;

 

ord
penna
papper
och en bit av min själ


men...

 

ibland glömmer jag koden




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-07-01 01:35



Bookmark and Share


    Mejja
Här sammanfattar du finfint hur tveksam man kan finna sig vara bland orden. Och hur lätt man ibland just tappar koden in.
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson