Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 Minutes of Fame

 

vi målar bilder

med osynliga penslar

som gestaltar våra drömmar

 

men bläcket har tidsbegränsning

ett bäst-före-datum

som ingen kan överskrida

 

vi behöver fixeringslösning

som kan fästa tankar till verklighet

 

men sanna drömmar

fabriceras sällan

 

bilderna

hamnar som okända poeter

ute i periferin

efter 15 minutes of fame

och ersätts snabbt av nya




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-06-25 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson