Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en clown bland alla andra

tar på mig stornäsan
samt skorna
av storlek femtisju

byxorna som ryms
av all världens problem
och tröjan likaså

peruken sitter på sned
men vad gör väl det

låt mig roa dig
tills du skrattat dig glad

låt mig visa
min ledsnaste min
bara för att du senare
i ditt inre ska se

även en clown kan gråta riktiga tårar

 

© ia




Fri vers av ia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 10:51



Bookmark and Share


  coffe
levnads kraft och humor gör raderna starka,,,och det känns som om man tar sig själv på allt för stort allvar så blir man ett problem inte bara i sina egna ögon....tack för din humor o värme..//c
2008-05-14

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket bra...
rytmen flyter
på och sanningen
i orden ger styrka
åt hela Dikten.....
applåd...
kb
2008-05-14

  Fredric
och visst känner man igen sig.. Vem ser att clownen inte ler?
2008-05-13

    Mr.painter
Oj gillas messsssst
2008-05-13

  prinscess VIP
o du får mig att le
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP