Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Gode Universum!

 

Det glädjer mig att få somna

med ett leende,

samma leende som gav mig sömnen

kvällen innan.

 

Att få möta varje dag med öppna ögon

och höra hur hela livet sjunger i luften

 

Vilken underbar lycka det är att leva

känna hur kärleken fyller mina lungor

 

En underbar närvaro inom mig

får min själ att flämta av värmen

 

Jag känner mig komplett!

Redo för att Leva resten av mitt liv!

 

Tack Gode Universum...

 

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 507 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-05-13 16:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Gratulerar!! : ))
Vackert beskriven lycka.
2008-10-12

  Mats Henricson
Bokmärker som "medicin i mörka stunder", plus att den kanonbra !
2008-07-31

  Mats Henricson
Och Tack för Optimismen som du formar här ! Såsom själv varande, lite av, en "domedagspredikant", åtminstone ibland, blir man lite "kurerad" av en sån här härligt positiv skriftställning ! Tack , "Doktorn" !
2008-07-31

    Lindizz
Härliga sköna rader!
2008-05-17

  korpfjäder
javisst är det härligt!
en liten fråga bara... varför har du gjort universum till maskulinum?
2008-05-16

  coffe
stark levnads kraft och harmoni som gör att man känner sig fri...//c
2008-05-14

  Thommy
Redo att leva resten av mitt liv, det låter underbart.
2008-05-14

  To
Tack för att du delar med dig av dessa tankar. Det är lycka att kännas vid människor som verkligen älskar att leva ,lever fullt ut och i kärlekens tecken. *ler*
2008-05-13

  aol
tack för din kärleksdikt underbar
2008-05-13

    Ken Cassel
Hej Maria
Det här alstret var riktigt gulligt

Kram på dig
2008-05-13

  Fånga dagen
det låter underbart tänk att få känna så varenda dag i hela sitt liv
2008-05-13

  Lejonhjärtas poesi
Åååååh här var det kärlek bannemig och vad kan jag göra annat än att lyckönska er båda till att ha funnit erat kärleksnäste i vårt universum. Poesi som gör mig själsligt glad, så känslosamt vacker, och du Kärleken är evig!
2008-05-13

  livsdans
Vad härligt...verkligen något att tacka för!
2008-05-13

  micke marin
Varsågod! Säger jag då, som en del av universum.
2008-05-13

  Freeman
Åh vad underbart att läsa...tack för din dikt som ger så mycket mening och hopp!!! --<-<<@
2008-05-13

    tramp
Underbart skrivet som en lovsåpng till det stora blå som styr våra liv och öden.
Helt klart Thomas Di leva klass fast snyggare !
2008-05-13

    Martina Östlin
Vilken härlig positiv känsla!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du