Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trista garderob

 

Jag öppnar min garderob

Den är FULL av ingenting-att-ha-på-sig

Alla mina linnen är tråkiga

Ute

Omoderna

Fy Fasen vad jag är trött på dem

 

Jag är Toppless

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 23:38



Bookmark and Share


    Cajsa
Ibland känner jag likadant, man har så mycket kläder men ingenting vill man ha på sig, ut och köpa nytt tänker man

Bra skrivet
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla