Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pling

 

Jag faller in

Genom dina ögons öppna kalejdoskopfönster

 

Landar naken

I din spindelväv av kärlek

 

Stark men mjuk

Fångar den upp mig i klara regnbågstoner

Som spelar hoppets ode i varje silversträng

Likt himmelska kristalldroppars

 

Spröda

 

Flagolett

 

 

.




Fri vers av Pulsatilla
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 00:29



Bookmark and Share


  Ilona _L
Snyggt och lyser livsglädje!
2008-05-29

    Cajsa
Bra skrivet
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla