Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tunna tråd

 

Skört är mellan liv och död

Likt glödlampstråd som brinner av

 

Som ljuset nyss brann varmt min vän

För vindpust slocknar varelsen

 

Så njut av liv och kärleksglöd

Och segla på dess hav




Fri vers av Pulsatilla
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 00:44



Bookmark and Share


  thyra
Vacker uppmaning!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla