Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust vankas

 

Vågor skvalpar

                                                 Svalpar nalkas

Vinden svalkar

                                          Väggen kalkas




Fri vers av Pulsatilla
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 00:51



Bookmark and Share


  småbusig
Aaaah.... Smygehuk !
2008-05-25

  Anders P VIP
Det blir en fint som gör att man måste tänka två gånger när du skriver \"svalpar\" direkt efter \"skvalpar\". Först förstår jag inte. typ som en lärarkollega en gång skrev på tavlan

Vad står det?

\"potatismos
rotmos
plåttermos\"
2008-05-15

  thyra
Snygga ordfyndigheter!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla