Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Laetitia

 

I din halsgrop vill jag vara

Fälla mina vingar ut

Som en liten fjäril bara

Stanna där till tidens slut

 

Nudda huden din så len

Ovan bröstet slumra trygg

Kittla dig med mina ben

Smek med finger mot min rygg

 

Med försiktig kärleksglöd

Fladdrar upp och visar dig

Fjärilsvinge pulverspröd

Färgeskimmer ifrån mig




Fri vers av Pulsatilla
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 01:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint och sommarvackert.
2008-05-15

  karenina VIP
mjuk, varm och längtansfull. fin kombination av text och bild som jag tycker om.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla