Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur väl känner man sig själv




Utan dig

 

Jag vill inte ha dig

Jag älskar inte dig

Men varför blöder då mitt hjärta när du går?




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 15:28



Bookmark and Share


  LassO
för att förnuft och känslor inte går ihop.. eller... vad? På det kommer rädslan för förändring...
2008-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Kanske strider känsla och förnuft inom dig?
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP