Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Nöd och Lust

Det finns perioder
tillfällen

Då man väger alla ord på guldvåg


För att inte såra

göra någon arg

bli osynlig

och

inte märkas.


*


Att dölja ett brustet,
knappt halvfärdigt
sönderslaget hjärta,
är inte lätt.

Därför

är det bästa att försöka glömma.

Kasta bort alla foton
från svunen tid.


Unna sig att bli lycklig
(om det någonsin går?)

...

Jag vill klippa av alla minnen

Som man gör
när man byter frisyr

Var är min frisör

som ska göra mig lycklig

och göra så jag kan älska någon


I Nöd och Lust




Fri vers av Loviza
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 18:56



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
FINELIN!

Fin dikt min vän, med mycket sanningsenlig känsla! <3
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
\"One thing you can\' t hide is when you\' re crippled inside\" (J Lennon)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza