Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskling <3


kärleksljus

och gräset
viskar mot mina tår när vi
går genom gräset mot filtenfiltenfilten där
allting verkar så mjukt och
dina händer är mjuka de är
fjädrar mot min rygg de är
bomull
för mina bröst

och solen
stryker sina fingrar längs min hals och
dina läppar följer dess linje mot
mina drömmar




Fri vers av Patetpoet
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet