Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullmånetider :)


I av och ur Kärleken

 

På väg mot sin

egen fyllnad

för att skänka mig

månkraft

inför nästa varv

Molntäcket viker hädan

i en påminnelse

om att livet är NU

hör

sanningen viskar

som ett eko i mitt inre

och jag vet...jag vet...

mitt liv är DU!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 592 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-19 02:27



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert formulerade rader.
2008-05-24

  KristinaE
härliga ord till underbar poesi..NU - att leva nu!
2008-05-21

  Maria T
Full av månkraft
inför nästa månvarv
Mystik, Månljus
Mycket bra
2008-05-19

  Mona*
Häligt, med månen som metafor. Livet är NU!
2008-05-19

  Lejonhjärtas poesi
Så härligt livsbejakande och i sanning kärleksfull poesi som värmer och skänker glädje till själ och hjärta!
2008-05-19

    Lindizz
vackra rader, som lyser upp i tecken på kärlek. Applåder!
2008-05-19

  livsdans
Åhhh...vad fint...som skapar känsla av självklar visshet!
2008-05-19

  Elaine.S VIP
Full av förvissning och det råder inga tvivel om den som är mottagare ,verkligen är älskad
2008-05-19

  J A Nicander
Ett kärleksupplevande med väldiga vårtecken. vacker skrivet och känt!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du