Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En overklig dröm om kärlek

 

Du är djup som en nygrävd skyttegrav
viskade han i hennes öra
och avslöjade sin förkärlek
för krigiska metaforer,
som hon med tiden skulle komma att avsky

 

Med tiden skulle hon drömma om att hon älskade honom,
bara då han sov eller var bortrest
Det verkade lätt då. Till och med möjligt,
när han varken talade eller resonerade



En dröm starkare än verkligheten,
blev en man som inte fanns
och en kvinna som slätade över

 

Deras barn vet spelet,
och kan inte förstå
hur de någonsin blev ett par




Fri vers av Sara Boström
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 08:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det här är tyvärr vanligt.... och blir en rysare när barnen inte får ihop världen! Ett viktigt budskap, väl formulerat. Applåd
2008-05-19

  Michaela Dutius
En mycket vis text om något mycket tragiskt
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström